Vanata se curata de coaja, se taie cubulete si se tine 30 de minute in apa sarata. Se scurge si se sterge cu un prosop de hartie. Se pune in vasul de gatit cu aburi timp de 20 de minute.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga rosiile curatate de pielite si taiate marunt si vinetele coapte, apoi patrunjelul si semintele de susan. Se potriveste de sare si se tine pe foc pana scade sucul lasat de rosii.
Se serveste rece sau calda, pe felii de paine alba, proaspata!
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii