Vanata se curata de coaja, se taie cubulete si se tine 30 de minute in apa sarata. Se scurge si se sterge cu un prosop de hartie. Se pune in vasul de gatit cu aburi timp de 20 de minute.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga rosiile curatate de pielite si taiate marunt si vinetele coapte, apoi patrunjelul si semintele de susan. Se potriveste de sare si se tine pe foc pana scade sucul lasat de rosii.
Se serveste rece sau calda, pe felii de paine alba, proaspata!
Pofta buna!
Checul cu cirese este un desert delicios si usor de preparat, ideal pentru zilele de vara. Cu un aluat pufos si aromat,...
Chec cu cirese - desert pentru toata familiaAceasta supa crema de ciuperci este perfecta in orice moment al zilei, fiind reconfortanta si plina de aroma!
Supa crema de ciuperci - foarte aromataLipia Naan este un fel de paine rotunda, pufoasa, care este populara în bucataria indiana si subcontinentul indian in...
Lipii Naan - painici indiene pufoase si delicioaseEste chiar minunată o astfel de ruladă cu mac și cremă de ciocolată! Îmi place să simt macul ronțăind în...
Desert Rulada cu mac si crema de ciocolataDeserturi de vara Aceste minitarte sunt usor de preparat, foarte delicioase si foarte frumusele. Am cautat mai multe retete...
Mini tarte cu ciocolata si capsuniDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii