Taiem marunt ceapa verde, mararul si rosiile uscate.
Le punem intr-un caston pe toate si le amestecam.
Stropim fiecare bucata de lipie in parte cu cateva picaturi de ulei de masline. Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.
Deasupra punem cascaval ras. Peste cascaval asezam cate 2 felii de muschi file.
Rulam lipia. Indepartam cu cutitul capetele lipiei. Taiem bucati cilindrice egale.
Asezam in mijlocul farfuriei (platoului), un rulou si apoi celelalte de jur imprejur, pana le terminam. Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.
Eu am folosit pentru decor masline,rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii