Rulouri din Foietaj

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

un pachet aluat foietaj
felii de sunca
pasta de tomate
busuioc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se lasa la descongelat aluatul. Apoi se presara putina faina pe blatul pe care veti lucra si se intand putin foile din foietaj. Se taie aluatul in patrate de marimea pe care o doriti si se pune cate o felie de sunsucilta pe ficare patrat. Feliile de sunca se ung cu putina pasta de tomate si se presara busuioc. Apoi se ruleaza fiecare felie in parte, se pun rulourile intr-o tava unsa cu margarina si se dau la cuptor circa 30 min. pana vedeti ca sunt putin rumenite.
Sunt grozave ca aperitiv. (De a semenea se pot umple - cu sunca si cu branza telemea sau cu gem).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri din Foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Flyingroo
•  25.10.2011 06:23:42

Un aperitiv rapid si gustos...

O mentiune - aluatul acesta are suficient unt in compozitie incat nu mai este nevoie de uns tava in care se coace.

lucia_bp
•  03.02.2009 08:18:06

Alina,ai niste retete minunate !Felicitari!Daca ar fi completete si cu poze,ar fi grozav.

asa
•  26.11.2008 15:05:19

Am facut si eu cu gem, rahat, branza dulce si sarata si cu mere rase,dar o incerc si pe asta ca e picanta!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri din Foietaj