Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj

Postat pe: 20-09-2012
(0)

Ingrediente

1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
50 gr masline negre
50 gr masline verzi
2 carnati afumati
sau orice alt mezel afumat
300 gr cascaval
1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat. Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul. Il mai intindem putin cu sucitorul. Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras. Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.

Pe cea de a doua bucata de aluat am pus ardeiul, maslinele si cascaval. La fel am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile. Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute, apoi micsoram focul.

Lasam pana se rumenesc deasupra. Le putem servi atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj