Lasam aluatul sa se decongeleze. Intre timp, dam pe razatoare sunca si cascavalul, apoi le amestecam cu un ou. Intindem aceasta compozitie peste foaia de aluat si rulam. Taiem bucati de 4-5 cm si le asezam in formele de briose. Ungem fiecare rulou cu ou batut.
Introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc, aproximativ 30 minute.
Sunt bune si calde si reci.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii