Rulada de spanac cu branza si ardei

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

300g spanac fiert sau congelat
3 oua
3-4 linguri cu faina
250 g brinza
un ardei gras rosu
sare, piper
praf de copt

Mod de preparare

Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina se amesteca cu praful de coptsi se adauga la spanac , amestecindu-se pina se omogenizeaza.
Intr-o tava cu hirtie de copt se rastoarna spanacul si se da la cuptor pina se coace. Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt si se lasa sa se raceasca.
Se prepara umplutura din brinza telemea , care se farimiteaza bine , se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeiul rosu taiat cubulete. Crema asta de brinza trebuie sa aiba o consistenta tare.Se da la frigider macar 30 minute.
Apoi umplem rulada cu brinza.
Rulam spanacul si iar tinem rulada in frigider pina la servire , cind se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de spanac cu branza si ardei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  24.02.2010 23:53:27

mie nu prea mi-a placut....dar nu cred ca mi-a iesit probabil:P

lucia_bp
•  30.01.2009 09:56:43

O rulada pe gustul meu !
grozava reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de spanac cu branza si ardei