Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina se amesteca cu praful de coptsi se adauga la spanac , amestecindu-se pina se omogenizeaza.
Intr-o tava cu hirtie de copt se rastoarna spanacul si se da la cuptor pina se coace. Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt si se lasa sa se raceasca.
Se prepara umplutura din brinza telemea , care se farimiteaza bine , se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeiul rosu taiat cubulete. Crema asta de brinza trebuie sa aiba o consistenta tare.Se da la frigider macar 30 minute.
Apoi umplem rulada cu brinza.
Rulam spanacul si iar tinem rulada in frigider pina la servire , cind se taie felii.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaLa pranz le-am pregatit copiilor un piure si a ramas putin...care racit oricum nu mai e bun...si cum nu-mi place sa arunc...
Aperitiv bulete cu cascavalSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii