Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste intr-un pic de ulei. Intre timp se spala ficateii si se prajesc intr-un pic de unt, se dau la racit. Pieptul de pui se spala si se usuca cu un prosop, dupa care se da prin masina de tocat carne, alaturi de ceapa calita. Se da de 2 ori.
Se intinde pe masa o bucata de folie alimentara si se pregateste pasta pt rulada astfel:peste pieptul de pui tocat se adauga albusurile de la oua, sarea, piperul, delikatul si se intinde pe folie. Se adauga ficateii. Presarati deasupra lor gelatina si se ruleaza.
Se leaga la capete, infoliati in folie de aluminiu si bagati-o la cuptorul incins timp de 40 min. Dupa ce s-a racit se feliaza si se serveste.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu