Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste intr-un pic de ulei. Intre timp se spala ficateii si se prajesc intr-un pic de unt, se dau la racit. Pieptul de pui se spala si se usuca cu un prosop, dupa care se da prin masina de tocat carne, alaturi de ceapa calita. Se da de 2 ori.
Se intinde pe masa o bucata de folie alimentara si se pregateste pasta pt rulada astfel:peste pieptul de pui tocat se adauga albusurile de la oua, sarea, piperul, delikatul si se intinde pe folie. Se adauga ficateii. Presarati deasupra lor gelatina si se ruleaza.
Se leaga la capete, infoliati in folie de aluminiu si bagati-o la cuptorul incins timp de 40 min. Dupa ce s-a racit se feliaza si se serveste.
Prajitura aceasta pe cat de simpla este, pe atat de buna! Pufoasa, o crema aromata de mascarpone cu vanilie, piersici...
Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdaleInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii