Rulada de Peste Afumat

Postat pe: 19-03-2012
(2)

Ingrediente

macrou afumat
branza tartinabila sau telemea
marar verde
4 lipii
sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se curata macroul de oase si pielita si se bune intr-un bol in care mai adaugam: branza tartinabila sau telemeaua foarte bine maruntita, mararul verde tocat, sare si piper dupa gust! toate acestea se amesteca bine!

Cand amestecul este gata luati cate o lipie si ungeti-o cu un strat generos din amestecul de mai sus, apoi rulat lipia si o impachetati intr-o folie de staniol. Repetati operatiunea si cu celelealte lipii apoi puneti totul la frigider pana a doua zi!

pofta buna!
Se serveste ca aperitiv la mese festive! rulada se taie in bucati nu prea subtiri!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Peste Afumat" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bi6geta
•  08.04.2012 15:26:04

daca o inveliti in staniol nu se inmoaie doar se fragezeste! iar cand o taiati aveti grija sa taiati feliile un pic mai grosute 2 cm ! va asigur ca va fi foarte aspectuasa iar gustul va las sa il apreciati dv! Pofta buna!

yafa
•  02.04.2012 11:24:44

Tare imi place reteta, am sa o incerc si eu, spune-mi te rog lipia nu se inmoiae la frigider? apoi pentru servit se taie frumos? Multumesc

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Peste Afumat