Rulada de Peste Afumat

Postat pe: 19-03-2012
(2)

Ingrediente

macrou afumat
branza tartinabila sau telemea
marar verde
4 lipii
sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se curata macroul de oase si pielita si se bune intr-un bol in care mai adaugam: branza tartinabila sau telemeaua foarte bine maruntita, mararul verde tocat, sare si piper dupa gust! toate acestea se amesteca bine!

Cand amestecul este gata luati cate o lipie si ungeti-o cu un strat generos din amestecul de mai sus, apoi rulat lipia si o impachetati intr-o folie de staniol. Repetati operatiunea si cu celelealte lipii apoi puneti totul la frigider pana a doua zi!

pofta buna!
Se serveste ca aperitiv la mese festive! rulada se taie in bucati nu prea subtiri!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Peste Afumat" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bi6geta
•  08.04.2012 15:26:04

daca o inveliti in staniol nu se inmoaie doar se fragezeste! iar cand o taiati aveti grija sa taiati feliile un pic mai grosute 2 cm ! va asigur ca va fi foarte aspectuasa iar gustul va las sa il apreciati dv! Pofta buna!

yafa
•  02.04.2012 11:24:44

Tare imi place reteta, am sa o incerc si eu, spune-mi te rog lipia nu se inmoiae la frigider? apoi pentru servit se taie frumos? Multumesc

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Peste Afumat