Rulada de Carne (carnea de pe Piciorul Porcului)

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie
Rulada de Carne (carnea de pe Piciorul Porcului)

Ingrediente

  • carnea de pe un picior de porc (cu tot cu soric)
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • piper macinat
  • condimente pentru carne de porc
  • oregano
  • sare
  • condimentele se pun in functie de gust
  • ata de bumbac pentru legat ruladele

Mod de preparare

Se scoate carnea cu tot cu soric de pe un picior de porc (se taie bucati potrivite in functie de marimea ruladei), se bate bine si pe o parte si pe alta si se condimenteaza cu piperul macinat, condimentul de carne si sare. Rulam carnea cu soricul in interior si o legam bine cu ata de bumbac.

Intr-o oala mai mare punem apa cu restul de condimente. Cand incepe sa fiarba punem ruladele. Acestea se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 2 ore (pentru ca soricul sa fie fiert bine).
Se lasa la rece, dupa care se poate afuma sau nu. Aceasta rulada se serveste rece, ca aperitiv.

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc