Rulada de Carne (carnea de pe Piciorul Porcului)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

carnea de pe un picior de porc (cu tot cu soric)
foi de dafin
piper boabe
piper macinat
condimente pentru carne de porc
oregano
sare
condimentele se pun in functie de gust
ata de bumbac pentru legat ruladele

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:10min
Se scoate carnea cu tot cu soric de pe un picior de porc (se taie bucati potrivite in functie de marimea ruladei), se bate bine si pe o parte si pe alta si se condimenteaza cu piperul macinat, condimentul de carne si sare. Rulam carnea cu soricul in interior si o legam bine cu ata de bumbac.

Intr-o oala mai mare punem apa cu restul de condimente. Cand incepe sa fiarba punem ruladele. Acestea se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 2 ore (pentru ca soricul sa fie fiert bine).
Se lasa la rece, dupa care se poate afuma sau nu. Aceasta rulada se serveste rece, ca aperitiv.

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Carne (carnea de pe Piciorul Porcului)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Carne (carnea de pe Piciorul Porcului)