Se scoate carnea cu tot cu soric de pe un picior de porc (se taie bucati potrivite in functie de marimea ruladei), se bate bine si pe o parte si pe alta si se condimenteaza cu piperul macinat, condimentul de carne si sare. Rulam carnea cu soricul in interior si o legam bine cu ata de bumbac.
Intr-o oala mai mare punem apa cu restul de condimente. Cand incepe sa fiarba punem ruladele. Acestea se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 2 ore (pentru ca soricul sa fie fiert bine).
Se lasa la rece, dupa care se poate afuma sau nu. Aceasta rulada se serveste rece, ca aperitiv.
Pofta buna!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii