Rulada cu ciuperci

Postat pe: 09-05-2017
(0)

Ingrediente

• 1 kg piept de curcan
• 200 g ciuperci campignon
• 50 g unt
• 1 lingura ulei de masline
• 80 g migdale feliate
• 1 ou
• 1-2 crengute de cimbru
Garnitura:
• 2 ardei rosii
• 1 dovlecel
• 1 ceapa rosie
• 3 catei de usturoi
• 3-4 linguri de ulei de masline
• 1 legatura de patrunjel
• sare
• piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Timp gatire

GĂTIRE

60min
Numar portii

PORȚII

6 portii

Se spala ciupercile si se taie in felii. Se pune o lingura de ulei de masline si untul intr-o cratita in care se adauga ciupercile, patrunjelul tocat marunt, frunzele de cimbru si se lasa pana scade zeama lasata de ciuperci. Se adauga 50 g fulgi de migdale.
Se condimenteaza amestecul de ciuperci cu sare si piper. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga oul si se amesteca bine.
Carnea se imparte in trei bucati. Fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune amestecul de ciuperci si se ruleaza. Se pun in staniol si se strang bine la capete.
Ceapa, ardeii, dovlecelul si usturoiul se taie bucati mari, se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se asaza rulourile intr-un vas ( preferabil de ceramica) uns cu ulei. Se coc 40 de minute. Se scoate staniolul, se presara rulourile cu fulgi de migdale si cimbru ramas, si se mai lasa carnita 15 minute ca sa se rumeneasca.
Legumele se undesc deasupra, intr-o craticioara, timp de 10-15 min. sau pot fi adaugate in vas langa rudada cand aceasta este aproape gata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu ciuperci