Rulada cu ciuperci

Portii
6
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Rulada cu ciuperci

Ingrediente

  • • 1 kg piept de curcan
  • • 200 g ciuperci campignon
  • • 50 g unt
  • • 1 lingura ulei de masline
  • • 80 g migdale feliate
  • • 1 ou
  • • 1-2 crengute de cimbru
  • Garnitura:
  • • 2 ardei rosii
  • • 1 dovlecel
  • • 1 ceapa rosie
  • • 3 catei de usturoi
  • • 3-4 linguri de ulei de masline
  • • 1 legatura de patrunjel
  • • sare
  • • piper

Mod de preparare


Se spala ciupercile si se taie in felii. Se pune o lingura de ulei de masline si untul intr-o cratita in care se adauga ciupercile, patrunjelul tocat marunt, frunzele de cimbru si se lasa pana scade zeama lasata de ciuperci. Se adauga 50 g fulgi de migdale.
Se condimenteaza amestecul de ciuperci cu sare si piper. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga oul si se amesteca bine.
Carnea se imparte in trei bucati. Fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune amestecul de ciuperci si se ruleaza. Se pun in staniol si se strang bine la capete.
Ceapa, ardeii, dovlecelul si usturoiul se taie bucati mari, se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se asaza rulourile intr-un vas ( preferabil de ceramica) uns cu ulei. Se coc 40 de minute. Se scoate staniolul, se presara rulourile cu fulgi de migdale si cimbru ramas, si se mai lasa carnita 15 minute ca sa se rumeneasca.
Legumele se undesc deasupra, intr-o craticioara, timp de 10-15 min. sau pot fi adaugate in vas langa rudada cand aceasta este aproape gata.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura turnata cu branza de vaci
2
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci
Prajitura Rustica
3
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
4
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Coaste de porc cu cartofi noi
Bucataras.RO

Coaste de porc cu cartofi noi

 Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...

Coaste de porc cu cartofi noi
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia