Pentru inceput, pregatim crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata, mai moale, pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana, mixand in continuare pana am obtinut o crema fina. Am introdus crema la rece.
Pentru blat, am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul, am adaugat smantana, cascavalul si faina amestecata cu praful de copt, iar la final, albusurile batute spuma. Am pus si o lingura de boia dulce. Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.
Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul. Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut, am pus maslinele maruntite, ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt, crema de branza si am rulat din nou.
Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o. Minunata.
Cum maine este ziua bunicilor, m-am gandit sa pregatesc si eu un tort. La cum sunt eu de bolnava ma si mir ca a iesit ceva,...
TortReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii