Rulada aperitiv cu crema de branza

Postat pe: 11-03-2017
(0)

Ingrediente

Blat:
3 oua
3 linguri ulei
3 linguri faina
2 linguri rase smantana
1 lingurita praf de copt
4 linguri cascaval ras
o lingura boia dulce
sare
Crema de branza:
350 g branza proaspata de vaca
80 g unt
200 g smantana
ardei rosu
masline
sunca

Mod de preparare

PREGĂTIRE

20min

GĂTIRE

25min

PORȚII

8 portii
Pentru inceput, pregatim crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata, mai moale, pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana, mixand in continuare pana am obtinut o crema fina. Am introdus crema la rece.
Pentru blat, am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul, am adaugat smantana, cascavalul si faina amestecata cu praful de copt, iar la final, albusurile batute spuma. Am pus si o lingura de boia dulce. Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.
Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul. Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut, am pus maslinele maruntite, ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt, crema de branza si am rulat din nou.
Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o. Minunata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada aperitiv cu crema de branza