Rulada aperitiv cu crema de branza

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Rulada aperitiv cu crema de branza

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri rase smantana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cascaval ras
  • o lingura boia dulce
  • sare
  • Crema de branza:
  • 350 g branza proaspata de vaca
  • 80 g unt
  • 200 g smantana
  • ardei rosu
  • masline
  • sunca

Mod de preparare

Pentru inceput, pregatim crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata, mai moale, pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana, mixand in continuare pana am obtinut o crema fina. Am introdus crema la rece.
Pentru blat, am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul, am adaugat smantana, cascavalul si faina amestecata cu praful de copt, iar la final, albusurile batute spuma. Am pus si o lingura de boia dulce. Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.
Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul. Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut, am pus maslinele maruntite, ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt, crema de branza si am rulat din nou.
Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o. Minunata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Biscuiti aperitiv, cu cascaval
Bucataras.RO

Biscuiti aperitiv, cu cascaval

Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...

Biscuiti aperitiv, cu cascaval
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola