Pentru inceput, pregatim crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata, mai moale, pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana, mixand in continuare pana am obtinut o crema fina. Am introdus crema la rece.
Pentru blat, am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul, am adaugat smantana, cascavalul si faina amestecata cu praful de copt, iar la final, albusurile batute spuma. Am pus si o lingura de boia dulce. Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.
Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul. Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut, am pus maslinele maruntite, ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt, crema de branza si am rulat din nou.
Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o. Minunata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorDaca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.
Tarta cu fructe de padureMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii