Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere

Postat pe: 24-06-2013
(0)

Ingrediente

10 rosii mai mici
10 capere
100 g ton,in ulei
4 ansoa in ulei
15 frunze de busuioc proaspat
2 linguri de maioneza
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Rosiile se spala si se taie in doua. Acestea mici se taie in doua, dar daca aveti mai mari, le puteti taia doar capacul.

Dupa care, cu o lingurita, se scot semintele.

Separat, se pregateste sosul. Asadar, intr-un bol se pune tonul cu tot cu uleiul, capere si ansoa.

Se mai adauga, lingurile de maioneza si piper. Cu blenderul vertical, se mixeaza putin, pana devin toate, o pasta fina. La urma se pun, frunzele de busuioc, taiate.

Toate jumatatile de rosii se vor umple cu sosul, facut inainte.

Pofta buna!
Ca decor, puteti opta pt capere sau chiar frunze de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere