Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere

Ingrediente

  • -10 rosii mai mici
  • -10 capere
  • -100 g ton,in ulei
  • -4 ansoa in ulei
  • -15 frunze de busuioc proaspat
  • -2 linguri de maioneza
  • -piper

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua. Acestea mici se taie in doua, dar daca aveti mai mari, le puteti taia doar capacul.

Dupa care, cu o lingurita, se scot semintele.

Separat, se pregateste sosul. Asadar, intr-un bol se pune tonul cu tot cu uleiul, capere si ansoa.

Se mai adauga, lingurile de maioneza si piper. Cu blenderul vertical, se mixeaza putin, pana devin toate, o pasta fina. La urma se pun, frunzele de busuioc, taiate.

Toate jumatatile de rosii se vor umple cu sosul, facut inainte.

Pofta buna!
Ca decor, puteti opta pt capere sau chiar frunze de busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici