Rosii Umplute cu Pasta de Branza

Postat pe: 16-03-2009
(0)

Ingrediente

600 g rosii
150 g branza de vaci
150 g branza de oaie
100 g unt
o legatura de marar
salata verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie capacele la rosii, se scoate miezul si se intorc cu fata in jos ca sa se scurga.
Branza de vaca si cea de oaie se dau prin masina de tocat (eu am folosit si blenderul), apoi se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul bine tocat. Se amesteca compozitia pana se omogenizeaza.
Se umplu rosiile cu crema de branza si se aseaza pe un platou peste frunze de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii Umplute cu Pasta de Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii Umplute cu Pasta de Branza