Se taie partea de sus a rosiilor si se scoate miezul care se taie in cubulete.
Intr-un vas se toarna laptele diluat cu putina apa(eu nu am pus apa) si se da in clocot dupa care se adauga fulgii de cartofi si se omogenizeaza.Se piseaza usturoiul si se pune peste spanacul tocat,apoi se amesteca cu piureul si se sareaza dupa gust.Intr-o tava se pune ceapa taiata inele,miezul de la rosii,smantana,patrunjelul si sare.Peste se aseaza rosiile umplute cu piure,se rade branza pe deasupra si se da la cuptorul incins timp de 30 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii