Rosii umplute

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

6 rosii mijlocii(sau 3 mari)
lapte(eu am pus din ochi)
fulgi de cartofi
50 g telemea(eu am pus de oaie asa ca am avut grija la sare)
1 catel de usturoi
100g spanac
1 ceapa
100 g smantana
patrunjel tocat
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se taie partea de sus a rosiilor si se scoate miezul care se taie in cubulete.
Intr-un vas se toarna laptele diluat cu putina apa(eu nu am pus apa) si se da in clocot dupa care se adauga fulgii de cartofi si se omogenizeaza.Se piseaza usturoiul si se pune peste spanacul tocat,apoi se amesteca cu piureul si se sareaza dupa gust.Intr-o tava se pune ceapa taiata inele,miezul de la rosii,smantana,patrunjelul si sare.Peste se aseaza rosiile umplute cu piure,se rade branza pe deasupra si se da la cuptorul incins timp de 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rosii umplute" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii umplute