Rosii umplute

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

6 rosii mijlocii(sau 3 mari)
lapte(eu am pus din ochi)
fulgi de cartofi
50 g telemea(eu am pus de oaie asa ca am avut grija la sare)
1 catel de usturoi
100g spanac
1 ceapa
100 g smantana
patrunjel tocat
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se taie partea de sus a rosiilor si se scoate miezul care se taie in cubulete.
Intr-un vas se toarna laptele diluat cu putina apa(eu nu am pus apa) si se da in clocot dupa care se adauga fulgii de cartofi si se omogenizeaza.Se piseaza usturoiul si se pune peste spanacul tocat,apoi se amesteca cu piureul si se sareaza dupa gust.Intr-o tava se pune ceapa taiata inele,miezul de la rosii,smantana,patrunjelul si sare.Peste se aseaza rosiile umplute cu piure,se rade branza pe deasupra si se da la cuptorul incins timp de 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cristianacrin
•  31.08.2009 07:55:10

Trebuia sa faci niste poze. Suna tare bine! Abia astept sa testez

lucia_bp
•  03.02.2009 10:02:17

Adina,ma determini sa fac doar retetele propuse de tine !Sunt atat de bune ca nu ma pot abtine !
Inca o data"Felicitari !"
Incearca sa atasezi poze la ele !Multumesc !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii umplute