Prima data, spalam si taiem rosiile felii, mai groase.
Dupa care bate oul cu sare, adaugam lingurile de faina si apa. Amestecam bine cu telul.
Punem rosiile peste ou si le amestecam.
Intr-o tigaie punem ulei la incalzit. Cand incepe sa faraie, punem rosiile, una cate una. Le lasam sa se prajesca pe o parte, dupa care le intoarcem pe cealalta parte.
Dupa ce s-au prajit toate rosiile, le aranjam pe un platou, punem mujdei peste fiecare rosie in parte si voila, e gata pranzul:)
Puteti orna cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii