Prima data, spalam si taiem rosiile felii, mai groase.
Dupa care bate oul cu sare, adaugam lingurile de faina si apa. Amestecam bine cu telul.
Punem rosiile peste ou si le amestecam.
Intr-o tigaie punem ulei la incalzit. Cand incepe sa faraie, punem rosiile, una cate una. Le lasam sa se prajesca pe o parte, dupa care le intoarcem pe cealalta parte.
Dupa ce s-au prajit toate rosiile, le aranjam pe un platou, punem mujdei peste fiecare rosie in parte si voila, e gata pranzul:)
Puteti orna cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii