Ratota - Papara Taraneasca

Postat pe: 25-07-2010
(0)

Ingrediente

3 Oua
1 ceapa
1 carnat de casa sau sunca/salam
1 cartof
lapte
ulei sau slanina
• condimente: sare, piper, mustar/ketchup

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se taie ceapa felii (nu marunt) si se pune la calit in tigaie. La scurt timp se adauga carnatul taiat felii subtiri. Pe cand incep sa se caleasca (ceapa galbuie, carnatul usor rumen), se adauga ouale batute cu putin lapte. Se amesteca putin, pana cand se fac ouale.

• Optional: In ouale batute, se poate adauga un cartof dat prin razatoare.


Se serveste cu sare, piper, paine, iar dupa gust se poate adauga mustar sau ketchup.

• Variatii:
- In loc de carnat se poate folosi sunca taiata franjuri subtiri, sau chiar salam taiat cubulete.
- Se poate adauga si un ardei taiat cubulete, odata cu carnea.
- In loc de lapte se poate folosi smantana sau iaurt
- In loc de ulei, se poate incepe cu o slanina taiata cubulete, si pusa in tigaie pana cand lasa grasimea. Asa devine e o veritabila reteta ardeleneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ratota - Papara Taraneasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ratota - Papara Taraneasca