Quiche Lorraine

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 150g faina
  • 100g unt
  • 50ml smintina
  • 1 ou
  • sare
  • Umplutura:
  • 150 g praz verde
  • 100 g ceapa verde
  • 150 g bacon
  • 1 lingura ulei masline
  • 500 g cremefraiche
  • 4 oua
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ingredientele pentru blat se amesteca, se obtine o coca care se tine o ora la frigider. Intindem coca si o asezam in tava de tort tapetata deja.

Prazul, ceapa si baconul taiate marunt se calesc usor in tigaie, separat, cu lingura de ulei. Se toarna peste blatul din tava si se toarna compozitia lichida formata din ouale batute cu cremefrache-ul si condimentele. Se introduce tava la cuptor (200 grade) circa 20 de minute.
Se serveste calduta. Merge si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici