Quiche Lorraine

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 150g faina
  • 100g unt
  • 50ml smintina
  • 1 ou
  • sare
  • Umplutura:
  • 150 g praz verde
  • 100 g ceapa verde
  • 150 g bacon
  • 1 lingura ulei masline
  • 500 g cremefraiche
  • 4 oua
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ingredientele pentru blat se amesteca, se obtine o coca care se tine o ora la frigider. Intindem coca si o asezam in tava de tort tapetata deja.

Prazul, ceapa si baconul taiate marunt se calesc usor in tigaie, separat, cu lingura de ulei. Se toarna peste blatul din tava si se toarna compozitia lichida formata din ouale batute cu cremefrache-ul si condimentele. Se introduce tava la cuptor (200 grade) circa 20 de minute.
Se serveste calduta. Merge si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)