Quiche Lorraine

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Aluat:
150g faina
100g unt
50ml smintina
1 ou
sare
Umplutura:
150 g praz verde
100 g ceapa verde
150 g bacon
1 lingura ulei masline
500 g cremefraiche
4 oua
nucsoara
sare
piper

Mod de preparare

Ingredientele pentru blat se amesteca, se obtine o coca care se tine o ora la frigider. Intindem coca si o asezam in tava de tort tapetata deja.

Prazul, ceapa si baconul taiate marunt se calesc usor in tigaie, separat, cu lingura de ulei. Se toarna peste blatul din tava si se toarna compozitia lichida formata din ouale batute cu cremefrache-ul si condimentele. Se introduce tava la cuptor (200 grade) circa 20 de minute.
Se serveste calduta. Merge si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Quiche Lorraine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Quiche Lorraine