Quiche Lorraine

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 150g faina
  • 100g unt
  • 50ml smintina
  • 1 ou
  • sare
  • Umplutura:
  • 150 g praz verde
  • 100 g ceapa verde
  • 150 g bacon
  • 1 lingura ulei masline
  • 500 g cremefraiche
  • 4 oua
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ingredientele pentru blat se amesteca, se obtine o coca care se tine o ora la frigider. Intindem coca si o asezam in tava de tort tapetata deja.

Prazul, ceapa si baconul taiate marunt se calesc usor in tigaie, separat, cu lingura de ulei. Se toarna peste blatul din tava si se toarna compozitia lichida formata din ouale batute cu cremefrache-ul si condimentele. Se introduce tava la cuptor (200 grade) circa 20 de minute.
Se serveste calduta. Merge si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc