Puisori din Oua Umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 pate de pasare
  • 1 ceapa mica
  • maioneza
  • smantana
  • frunza de patrunjel
  • 1 capatana de salata
  • sare piper morcov pentru ornat

Mod de preparare

Se fierb ouale, se taie in 2, se taie capacelul de la fiecare jumatate, se face pasta din pate ceapa frunze patrunjel, sare piper, din galbenuse se face o pasta la care se adauga maioneza si sare si se fac 20 de bilute.

Pe un platou se aseaza salata, se umple albusul cu pasta si se pune pe salata cu pasta in sus peste i-a se aseaza o biluta de galbenus(capul), peste biluta se aseaza capacelul de la albus(palaria), se pun 2 boabe de piper(ochii)si putin morcov intre ochi(nasul) maioneza se amesteca cu smantana cat sa fie un sos bun se pune printre puisori reprezentand balta.
sunt tare dragalasi pacat ca nu pot sa filmez

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate