Se fierb ouale, se taie in 2, se taie capacelul de la fiecare jumatate, se face pasta din pate ceapa frunze patrunjel, sare piper, din galbenuse se face o pasta la care se adauga maioneza si sare si se fac 20 de bilute.
Pe un platou se aseaza salata, se umple albusul cu pasta si se pune pe salata cu pasta in sus peste i-a se aseaza o biluta de galbenus(capul), peste biluta se aseaza capacelul de la albus(palaria), se pun 2 boabe de piper(ochii)si putin morcov intre ochi(nasul) maioneza se amesteca cu smantana cat sa fie un sos bun se pune printre puisori reprezentand balta.
sunt tare dragalasi pacat ca nu pot sa filmez
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii