Se fierb ouale, se taie in 2, se taie capacelul de la fiecare jumatate, se face pasta din pate ceapa frunze patrunjel, sare piper, din galbenuse se face o pasta la care se adauga maioneza si sare si se fac 20 de bilute.
Pe un platou se aseaza salata, se umple albusul cu pasta si se pune pe salata cu pasta in sus peste i-a se aseaza o biluta de galbenus(capul), peste biluta se aseaza capacelul de la albus(palaria), se pun 2 boabe de piper(ochii)si putin morcov intre ochi(nasul) maioneza se amesteca cu smantana cat sa fie un sos bun se pune printre puisori reprezentand balta.
sunt tare dragalasi pacat ca nu pot sa filmez
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii