Intr-un bol, pregatim aluatul: adaugam laptele (caldut), drojdia, smantana, sare si piper dupa gust si faina treptat si amestecam tot, pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Lasam aluatul 30 de minute sa creasca. Intre timp, macinam jumarile si le condimentam dupa gust. Aluatul se imparte in doua, intindem prima parte si punem o parte din jumari peste aluatul intins si intidem pogacelele uniform, apoi impachetam aluatul, la fel cum se impacheteaza aluatul de foietaj. Procedam la fel si cu aluatul si jumarile ramase si le mai lasam 20 de minute sa creasca, dupa care luam sucitorul si "batem aluatul", apoi il intindem pana obtinem un aluat de 3 cm. Dupa ce am intins aluatul, taiem pogacelele in forma dorita si le ungem cu ou, apoi le punem in tava si le dam la cuptorul incalzit, la 180 grade C, timp de 35 de minute. Pofta Buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii