Se face aluatul de pizza (il gasiti la mine la retete) si se intinde ca la poale in brau (fiecare le face de dimensiunea dorita mie imi place sa le fac micute) si pe jumatate de parte se pune branza, cascavalul, ciupercile si sunca toate taiate marunt si se inchide parte peste parte si se dau la cuptor la foc mic de 150 grade pana cand se vad destul de rumenite deasupra.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii