Poale in Brau Micute cu Carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • lapte
  • drojdie
  • sare
  • ulei
  • faina
  • Pentru umplutura:
  • mozzarela
  • cascaval
  • ciuperci
  • sunca praga

Mod de preparare

Se face aluatul de pizza (il gasiti la mine la retete) si se intinde ca la poale in brau (fiecare le face de dimensiunea dorita mie imi place sa le fac micute) si pe jumatate de parte se pune branza, cascavalul, ciupercile si sunca toate taiate marunt si se inchide parte peste parte si se dau la cuptor la foc mic de 150 grade pana cand se vad destul de rumenite deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa