Telemeaua de oaie, se sfărâmițează într-un bol, apoi se adaugă brânza mascarpone, grișul, ouăle și se amestecă energic până se înglobează toate ingredientele. Foile de plăcintă decongelate, se ung individual cu ulei de floarea soarelui, se suprapun câte trei, apoi se pun câte 3 linguri de umplutură, apoi alte trei foi unse între ele, și se continuă, până se termină foile și umplutura. Apoi se unge plăcinta un sos obținut din, ouăle amestecate cu iaurtul, se presară puțină sare iodata și mix de seminte, apoi se introduce la cuptor ptr cca. 45 de minute la 200 grade. Atenție, înainte de a se pune la copt, se porționează plăcinta, asta ca să se poată tăia mai ușor după ce s-a copt. După ce s-a copt plăcinta se scoate din cuptor, se acoperă cu un șervet de bucătărie și se lasă la odihnă (dacă rezistă tentației!) cca. 20 de minute.
Se servește caldă sau rece dupa gustul fiecăruia.
Poftă bună!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii