In vasul de la robotul de bucatarie punem faina,poi adaugam laptele,oul,uleiul si sarea.Mixam pana cand rezulta o compozitie asemanatoare cu cea a clatitelor,dar putin mai groasa.Intr-un vas de silicon,sau intr-o forma rotunda (eu am avut o tava rotunda de yena|),punem un pic de ulei si ungem tava,apoi turnam compozitia lichida.Intre timp taiem sunca feliute iar rosiile rondele.Punem deasupra sunca,apoi adaugam maslinele gata feliate, iar deasupra, adaugam rosiile taiete rondele subtiri.Sigur ca si umplutura puteti folosi ceea ce va place: ciuperci,porumb,ardei gras,etc.Aceasta este pizza in varianta rapida.Nu va ia foarte mult timp la preparat, nu va trebui sa asteptati sa creasca.Dam pizza la cuptor la foc mic.Dupa circa 10 minute,adaugam deasupra cascavalul ras.Lasam pana se rumeneste frumos,iar cascavalul se topeste.Lasam cateva minute sa se raceasca,apoi o putem felia .Este o bunatate si asa in varianta rapida.Servim cu sos de rosii, ketchup sau ce doreste fiecare.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii