Se fierb cartofii, dupa ce sunt fierti se dau prin razatoare. Drojdia o amestecam intr-o farfurioara cu laptele caldut si apoi turnam compozitia peste cartofi.
Dupa aceea punem ouale, uleiul, sarea, un pic de faina si incepem sa framantam. Adaugati faina cat considerati dar, mentionez ca aluatul nu trebuie sa fie foarte tare. Acoperim vasul cu un prosop si lasam la dospit 30 min.
Dupa ce aluaul este dospit, luam o tava, o tapetam cu faina iar apoi rasturnam aluatul in ea si il intindem cu mana. Punem putin ketchup pe aluat, apoi salamul sau sunculita, apoi porumbul si in final cascavalul.
Se da la cuptor circa 20 min pana se rumeneste cascavalul.
Bineinteles, se serveste cu pofta!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii