Pizza la Tigaie

Postat pe: 25-09-2012
(2)

Ingrediente

aluat
450gr faina
225 gr apa calduta
7 gr drojdie uscata
1 lingurita sare
2 linguri ulei
1 lingurita zahar
umplutura
salam
mozzarella
ulei de masline
suc de rosii

Mod de preparare

Se framanta un aluat cu aceste ingrediente (se pune drojdia cu zaharul si apa calduta ca sa se inmoaie drojdia, apoi se adauga peste faina, sare si ulei), se lasa sa dospeasca 2 ore la un loc cald si ferit de curent, apoi se imparte in cinci bucati.

Se intind cinci forme de pizza, cu mana fara sucitor, e mai rustic, intre timp se pune o tigaie cu fund gros, la foc mic sa se incinga, se pune aluatul deja intins si se acopera cu capacul, cand incepe sa se formeze bolicinele de aer, circa 4-5 minute se intoarce pe partea cealalta, se adauga ingredientele-salam, mozzarella, suc de rosii .... etc fiecare cum doreste, se pune iarasi capacul si se mai lasa pana se topeste branza, se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza la Tigaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yaya6
•  18.07.2013 09:33:46

si ai mei mi-au zis ca nu am mai facut demult pizza asta.....la sfarsit de saptamana cred ca -i vine randul

adi
•  16.07.2013 23:29:21

Arata demential! Trebuie sa o incerc si eu intr-o zi!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza la Tigaie