Piept de pui in bacon

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

piept de pui pe care il taiem bastonase
feliute de bacon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon. Facem cate dorim.

Se unge o tava cu putin ulei (eu am pus hartie de copt), se pun bucatile de pui si se dau la cuptor pana se rumeneste putin baconul

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui in bacon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

asa
•  14.12.2008 15:19:37

cred ca poti sa adaugi si felii de castrvete murat taiat pe lung sau cascaval langa pieptul de pui.

daniela_dubai
•  17.06.2008 13:26:28

Frumoasa reteta.
Sugestie : pe langa prepararea cu piept de pui, ficateii de pasare mai sunt o solutie, inveliti in bacon. Baconul da ficatului un gust afumat si transfera mirodeniile in care a fost afumat ficatului.
Acum o sa incerc cu piept de pui!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui in bacon