Piept de pui in bacon

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

piept de pui pe care il taiem bastonase
feliute de bacon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon. Facem cate dorim.

Se unge o tava cu putin ulei (eu am pus hartie de copt), se pun bucatile de pui si se dau la cuptor pana se rumeneste putin baconul

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui in bacon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

asa
•  14.12.2008 15:19:37

cred ca poti sa adaugi si felii de castrvete murat taiat pe lung sau cascaval langa pieptul de pui.

daniela_dubai
•  17.06.2008 13:26:28

Frumoasa reteta.
Sugestie : pe langa prepararea cu piept de pui, ficateii de pasare mai sunt o solutie, inveliti in bacon. Baconul da ficatului un gust afumat si transfera mirodeniile in care a fost afumat ficatului.
Acum o sa incerc cu piept de pui!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui in bacon