Am cumparat un pui griller si l-am transat. Pieptul l-am dezosat si l-am taiat in 4 felii pe care le-am batut bine, cat mai intins. Am pudrat cu piper macinat, sare si oregano.
In mijlocul fiecarei felii batute, am pus cate un bastonas de branza si mici buchetele de brocolli.
Am rulat si am introdus capetele fiecarei felii in interior (ca la sarmale: p).
Din ingredientele pentru aluat am pregatit o foaie, pe care am intins-o cat mai subtire, am taiat-o in patru, iar in mijlocul fiecarei foi de aluat am asezat cate un piept rulat.
Am rulat fiecare piept impreuna cu foaia de aluat, am presarat cu piper macinat si oregano si le-am asezat intr-o tavita, la cuptor.
Cu o furculita am intepat foaia de aluat, din loc in loc.
Le-am copt 30 de minute, iar dupa coacere le-am lasat sa se raceasca 5 minute.
Rulourile le-am taiat putin oblic, in felii groase de 3 cm.
Se poate servi ca aperitiv, dar si ca fel principal alaturand un sos usor ideal pentru carnea de pui.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii