Piept de Pui in Aluat Fraged

Postat pe: 24-05-2012
(2)

Ingrediente

600 g piept de pui dezosat
cateva buchetele brocolli
4 bastonase branza de capra
sare
piper macinat
oregano
Aluat:
200 g faina
1 lingurita unt
1 galbenus
apa calda aprox 100 ml
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Am cumparat un pui griller si l-am transat. Pieptul l-am dezosat si l-am taiat in 4 felii pe care le-am batut bine, cat mai intins. Am pudrat cu piper macinat, sare si oregano.
In mijlocul fiecarei felii batute, am pus cate un bastonas de branza si mici buchetele de brocolli.
Am rulat si am introdus capetele fiecarei felii in interior (ca la sarmale: p).

Din ingredientele pentru aluat am pregatit o foaie, pe care am intins-o cat mai subtire, am taiat-o in patru, iar in mijlocul fiecarei foi de aluat am asezat cate un piept rulat.
Am rulat fiecare piept impreuna cu foaia de aluat, am presarat cu piper macinat si oregano si le-am asezat intr-o tavita, la cuptor.

Cu o furculita am intepat foaia de aluat, din loc in loc.
Le-am copt 30 de minute, iar dupa coacere le-am lasat sa se raceasca 5 minute.
Rulourile le-am taiat putin oblic, in felii groase de 3 cm.
Se poate servi ca aperitiv, dar si ca fel principal alaturand un sos usor ideal pentru carnea de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui in Aluat Fraged" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

carmenica
•  16.03.2013 16:42:57

merci draga Roxana !
asa cum am mai zis la alta reteta de-a mea,uit sa citesc comentariile din cartea de bucate

xanora
•  29.05.2012 23:10:05

superb!!! ti-as da nota 20 :P

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui in Aluat Fraged