Se faramiteaza mamaligutza si se amesteca cu faina adaugata treptat; intra destul de multa faina, asa ca va recomand sa adaugati cate putin pana se obtine o coca elastica.
Se rup bucatele, cam cat un mar mediu si se intind pe masa infainata cu facaletzul, apoi se pun in tigaie de teflon; se coc 4-5 minute pe fiecare parte, la foc mediu, apoi se umplu cu branzica si cascaval, 3-4 stropi de ulei de masline si o frunza de salata sau cu alte umpluturi care va plac
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii