Piadina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • 150gr lapte
  • 1 cescuta (80gr cca) ulei de masline
  • 15 gr drojdie
  • sare fina si mare
  • rozmarin
  • piper

Mod de preparare

Se face aluatul de pizza italian din cartea mea de bucate, se intinde cu facaletul foaie rotunda si subtire, se pune intr-o tava intinsa si rotunda unsa in prealabil cu ulei de masline, se unge si pe deasupra cu putin ulei masline si se inteapa cu furculita peste care se presara sare mare, rozmarin si piper. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste putin si devine crocantica!
Este nemaipomenita cu bere! Poate inlocui painea fiind servita si cu mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc