Se face aluatul de pizza italian din cartea mea de bucate, se intinde cu facaletul foaie rotunda si subtire, se pune intr-o tava intinsa si rotunda unsa in prealabil cu ulei de masline, se unge si pe deasupra cu putin ulei masline si se inteapa cu furculita peste care se presara sare mare, rozmarin si piper. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste putin si devine crocantica!
Este nemaipomenita cu bere! Poate inlocui painea fiind servita si cu mancare.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDe cateva zile tot imi statea gandul la un preparat de genul acesta. Nu am gasit nici o reteta exact cum imi doream eu, asa...
Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptorSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii