Pateuri de pui

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un piept de pui
1 catel de usturoi
1 lingurita de boia
1 lingurita de chimen
2 fire de ceapa verde
taiata
1 rosie
taiata cuburi
2 linguri de masline
tocate
sucul de la 1 lamaie
500 g de foitaj
ulei
boia

Mod de preparare

PREGĂTIRE

50min
Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grd.C. Incingeti 2 linguri de ulei si prajiti carnea, tocata, de la un piept de pui timp de 1 minut. Adaugati 1 catel de usturoi, zdrobit, 1 lingurita de boia si 1 lingurita de chimen si tineti pe foc inca 3 minute. Adaugati 2 fire de ceapa verde, taiata, 1 rosie, taiata cuburi, 2 linguri de masline, tocate, si sucul de la 1 lamaie si lasati compozitia sa se raceasca.

Intindeti 500 g de foitaj intr-o foaie de 5 mm grosime si decupati cercuri de 10 cm. Asezati in mijloc cate o lingurita din compozitie si indoiti aluatul pentru a inchide pateul, apasand marginile cu o furculita. Pastrati la rece timp de 15 minute si apoi dati la cuptor alte 10 minute.

Serviti pateurile presarate cu boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pateuri de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pateuri de pui