Pate din Somon Afumat cu Mascarpone

Postat pe: 04-03-2013
(0)

Ingrediente

100 g somon afumat
1/2 lingurita mustar Dijon
un praf de piper proaspat macinat
1 lingurita marar verde taiat marunt
30 g arpagic (chives) taiate marunt
1 lingura suc de lamaie proaspat stors
un praf mic de enibahar
150 g mascarpone la temperatura camerei
un praf mic de chili cayene pentru decorare

Mod de preparare

Puneti somonul cu Dijon intr-un blender si pulsati pana cand obtineti o pasta. Transferati intr-un bol si adaugati piper, marar, arpagic, enibahar, suc de lamaie si mascarpone. Inglobati foarte bine aceste ingrediente apoi transferati intr-un bol de servire.

Presarati cu putin cayenne deasupra (optional garnisiti si cu extra arpagic sau kalamata) dupa care acoperiti si lasati la rece minim 30 de minute inainte de a servi. Serviti cu painea preferata si optional alaturi de o salata.
Imi place foarte mult acest pate. Este delicios, usor de facut si poate fi un excelent aperitiv sau meniu principal alaturi de o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pate din Somon Afumat cu Mascarpone" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pate din Somon Afumat cu Mascarpone