Pate de Soia

Postat pe: 31-03-2014
(0)

Ingrediente

200 gr soia boabe
3 morcovi
3 cartofi
3 cepe
5 catei usturoi
o lingura bulion
150 ml ulei
1/2 lingurita maghiran
1/2 lingurita ienibahar
o lingurita oregano
sare, vegeta si piper se pun dupa gust

Mod de preparare

Boabele de soia se pun in apa de seara pana dimineata. A doua zi boabele de soia se spala bine si pun la fiert impreuna cu ceapa taiata in patru.

Cartofii si morcovii se fierb separat si se curata.

Cand a fiert soia se strecoara impreuna cu ceapa si se lasa sa se raceasca. Se pastreaza 100 ml apa de la soia, pentru a se adauga in blander. Atentie: Se pastreaza mai multa apa de la soia, in cazul in care pasta necesita mai mult lichid!!!

Cartofii si morcovii se taie bucatele micute, dupa care se adauga in blander impreuna cu soia, apa de la soia, ceapa, bulionul, usturoiul si uleiul. Daca mai este nevoie se mai adauga lichid.

Pasta obtinuta se condimenteaza cu sarea, piperul, vegeta, maghiranul, ienibaharul si oregano.
Aceasta se pune la rece, dupa care se serveste pe pe paine.

Acest pateu este foarte aromat si gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pate de Soia" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pate de Soia