Paste cu Branza si Sunca Taraneasca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Paste cu Branza si Sunca Taraneasca

Ingrediente

  • 350 g paste fusilli;
  • sare dupa gust;
  • ulei;
  • 200 g branza rasa;
  • 200 g sunca taraneasca;
  • 2 oua;
  • 150 ml lapte;
  • 3 linguri smantana;
  • 150 g cascaval ras (sau mai mult in functie de gust) ;
  • Numar de portii: 6

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).
Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca taraneasca.
Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.
Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.
Dam la cuptor cam 25-30 de minute.
Se serveste calda.

Pofta Buna!

Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa