Se scoate tonul maruntit din conserva si se pune intr-o strecuratoare cu gauri mici, ca sa se scurga zeama. eventual se mai preseaza din cand in cand cu o furculita.
Intr-un bol se pune margarina (3-4) linguri si mustarul (3-4-5) lingurite.
Pestele scurs se pune deasupra. se freaca totul bine, pana la omogenizare.
Se adauga ouale taiate cubulete (nu prin razatoare!). Se adauga ceapa rasa marunt, mararul, piperul, sarea si eventual putina zeama de lamaie.
Se amesteca din nou totul bine, fara insa a freca!
Se da la rece.
Inainte de servire, pasta se aseaza pe un platou, preferabil in forma de peste. Se poate orna cu masline, felii de lamaie etc...

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii