Se fierb ouale 10 minute. Se prepara maioneza si se lasa la frigider. Intre timp se taie ceapa foarte marunt si se pune intr-un bol.
Ouale fierte si racite in apa rece se razuiesc pe razuitoarea mica in bolul cu ceapa. Se adauga piper, sare, patrunjelul tocat foarte marunt si se amesteca foarte bine adaugind putin cite putin maioneza.
ATENTIE! ! ! Amestecati intr-un singur sens sa nu se taie maioneza. Se lasa la frigider inainte de a o consuma.
Se taie o bara de piine in felii si se unteaza pasta pe fiecare felie nu in strat foarte gros iar apoi se poate pune cite o feliuta de ardei (verde sau copt), rosie sau o frunzulita de patrunjel.
Arata impresionant pe masa, credeti-ma!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru ca primisem cateva cirese, am zis sa pregatesc ceva cu ele, sa nu le consumam doar asa! Am facut aceste pariziene cu...
Desert pariziene cu jeleu de cireseSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii