Se fierb ouale 10 minute. Se prepara maioneza si se lasa la frigider. Intre timp se taie ceapa foarte marunt si se pune intr-un bol.
Ouale fierte si racite in apa rece se razuiesc pe razuitoarea mica in bolul cu ceapa. Se adauga piper, sare, patrunjelul tocat foarte marunt si se amesteca foarte bine adaugind putin cite putin maioneza.
ATENTIE! ! ! Amestecati intr-un singur sens sa nu se taie maioneza. Se lasa la frigider inainte de a o consuma.
Se taie o bara de piine in felii si se unteaza pasta pe fiecare felie nu in strat foarte gros iar apoi se poate pune cite o feliuta de ardei (verde sau copt), rosie sau o frunzulita de patrunjel.
Arata impresionant pe masa, credeti-ma!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii