Se fierb ouale 10 minute. Se prepara maioneza si se lasa la frigider. Intre timp se taie ceapa foarte marunt si se pune intr-un bol.
Ouale fierte si racite in apa rece se razuiesc pe razuitoarea mica in bolul cu ceapa. Se adauga piper, sare, patrunjelul tocat foarte marunt si se amesteca foarte bine adaugind putin cite putin maioneza.
ATENTIE! ! ! Amestecati intr-un singur sens sa nu se taie maioneza. Se lasa la frigider inainte de a o consuma.
Se taie o bara de piine in felii si se unteaza pasta pe fiecare felie nu in strat foarte gros iar apoi se poate pune cite o feliuta de ardei (verde sau copt), rosie sau o frunzulita de patrunjel.
Arata impresionant pe masa, credeti-ma!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii