Parjoale cu Branza de Burduf

Postat pe: 25-02-2013
(1)

Ingrediente

cartofi 600 gr
branza de burduf500 gr
paine 1 buc
doua cepe
piper
marar
oua 3 buc
faina alba 200 gr
ulei 200 ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:40min
Fierbem cartofii dupa care ii pasam si ii transformam in piure.
Painea curatata de coaja si inmuiata in apa.
Ceapa trasa la tigaie si aurita bine sa devina sticloasa.

Mararul tocat marunt.
Amestecam totul impreuna cu ouale si piperul.
Le prajim in tigaia cu uleiul incins pe o parte si alta, le scoatem le scurgem de ulei si le putem servi.
Poate fi servite alaturi de fel de fel de garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Parjoale cu Branza de Burduf" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dora01
•  02.03.2013 05:39:20

Interesant preparat,chiar mi-a facut cu ochiul.
Imi plac experimentele inedite.
Nu stiu cine-i autorul,dar il felicit!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Parjoale cu Branza de Burduf