Fierbem cartofii dupa care ii pasam si ii transformam in piure.
Painea curatata de coaja si inmuiata in apa.
Ceapa trasa la tigaie si aurita bine sa devina sticloasa.
Mararul tocat marunt.
Amestecam totul impreuna cu ouale si piperul.
Le prajim in tigaia cu uleiul incins pe o parte si alta, le scoatem le scurgem de ulei si le putem servi.
Poate fi servite alaturi de fel de fel de garnituri.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii