Feliile de paine se pot taia cu forma de biscuiti sau se pot pune la prajit intregi.
Dupa ce s-au prajit toate, se dau cu usturoi. Rosiile se spala, se taie in jumatate si se apasa bine pe fiecare felie de paine, asa incat sa intre zeama de rosii in felie de paine ca sa o inmoaie.
Dupa se pune ulei de masline, sare si piper.
Eu am ales ca sa tai rosie, bucatele. Bucatelele le-am pus deasupra feliilor de paine si am aruncat niste patrunjel verde.
Pofta buna!
Se servesc imediat, ca sa nu se inmoaie prea tare feliile de paine.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv delicios La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai...
Ciorba taraneasca de purcelO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii