Pan Con Tomate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pan Con Tomate

Ingrediente

  • -5 felii de paine, tip cozonac
  • -1 sau 2 rosii, coapte
  • -ulei de masline
  • -1 catel de usturoi
  • -patrunjel verde (optional)
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Feliile de paine se pot taia cu forma de biscuiti sau se pot pune la prajit intregi.

Dupa ce s-au prajit toate, se dau cu usturoi. Rosiile se spala, se taie in jumatate si se apasa bine pe fiecare felie de paine, asa incat sa intre zeama de rosii in felie de paine ca sa o inmoaie.

Dupa se pune ulei de masline, sare si piper.

Eu am ales ca sa tai rosie, bucatele. Bucatelele le-am pus deasupra feliilor de paine si am aruncat niste patrunjel verde.

Pofta buna!
Se servesc imediat, ca sa nu se inmoaie prea tare feliile de paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate