Tai foaia de foietaj în jumătate. O jumătate de foaie îți ajunge pentru un pachețel. Iei foaia de foietaj, o ungi cu ulei și o împăturești o dată. 
 Pui felia de șuncă peste foietaj, apoi sparanghelul și îl împăturești. Procedezi la fel cu fiecare foaie de foietaj. Ungi fiecare rulou cu ou bătut. 
 Presari cașcaval ras.
 Așezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptor la foc mediu aprox 15 min sau până se rumenesc.
 Poftă Bună!
 Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: 
 https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2021/05/pachetele-din-foietaj-cu-sparanghel-si.html

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii