Se intinde foetajul, se taie cat pt fiecare pachetel si adaugam o feliuta de somon afumat si una de branza (vaci si sa nu fie prea sarata).
Inchidem pachetelul sub forma dorita, si apoi la capete presam cu o furculita ptr a se inchide bine.
Cand sunt gata, luam un ou, il batem bine si ungem cele 2 pachetele cu ou inainte de a le pune la cuptor.
Incalzim cuptorul in prealabil si introducem pachetelele, 200 grade c timp de 20 min.
Pofta buna!!!
Se servesc caldute, alaturi de o salata:).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii