Oua Umplute cu Sparanghel

Complexitate
redusa
Oua Umplute cu Sparanghel

Ingrediente

  • 2 oua
  • 3 bucati/fire sparanghel fiert
  • 2 linguri maioneza
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb ouale, sa fie mai tari. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul.

Maruntiti galbenusul bine cu furculita, amestecati cu maioneza, cu sparanghelul fiert si taiat in bucatele, sare si piper.

Tineti deoparte cateva bucatele de sparanghel pentru a decora.

Umpleti ouale, deasupra se pune maioneza si se decoreaza cu alte bucati de sparanghel si felii de ridichie ... sau cu ce doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa