Se fierb ouale, sa fie mai tari. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul.
Maruntiti galbenusul bine cu furculita, amestecati cu maioneza, cu sparanghelul fiert si taiat in bucatele, sare si piper.
Tineti deoparte cateva bucatele de sparanghel pentru a decora.
Umpleti ouale, deasupra se pune maioneza si se decoreaza cu alte bucati de sparanghel si felii de ridichie ... sau cu ce doriti.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii