Se fierb ouale, sa fie mai tari. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul.
Maruntiti galbenusul bine cu furculita, amestecati cu maioneza, cu sparanghelul fiert si taiat in bucatele, sare si piper.
Tineti deoparte cateva bucatele de sparanghel pentru a decora.
Umpleti ouale, deasupra se pune maioneza si se decoreaza cu alte bucati de sparanghel si felii de ridichie ... sau cu ce doriti.
O prajitura usor de preparat si excelenta pentru sfarsitul saptamanii.
Cremsnit cu friscaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii