Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile. Nu trebuie lasate la rumenit. Se dau la racit.
Eu am facut cu blenderul tot: ciuperci, ceapa calite si racite, apoi am adaugat mustarul, galbenusurile, condimentele, 2 lg de maioneza, 2 lg smantana. a iesit o pasta foarte buna.
Se umplu ouale taiate in jumate.
Se orneaza cu castravete murat.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii