Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile. Nu trebuie lasate la rumenit. Se dau la racit.
Eu am facut cu blenderul tot: ciuperci, ceapa calite si racite, apoi am adaugat mustarul, galbenusurile, condimentele, 2 lg de maioneza, 2 lg smantana. a iesit o pasta foarte buna.
Se umplu ouale taiate in jumate.
Se orneaza cu castravete murat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii