Oua Umplute cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Oua Umplute cu Ciuperci

Ingrediente

  • 12 oua
  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri creme fraiche
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • 2 lg smantana grasa

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile. Nu trebuie lasate la rumenit. Se dau la racit.

Eu am facut cu blenderul tot: ciuperci, ceapa calite si racite, apoi am adaugat mustarul, galbenusurile, condimentele, 2 lg de maioneza, 2 lg smantana. a iesit o pasta foarte buna.

Se umplu ouale taiate in jumate.
Se orneaza cu castravete murat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate