Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea, retetei in sine, dureaza cateva minute.
Asadar, se spala si se taie, in felii subtiri, castravetele si morcovul. Dupa se spala si se taie rondele, ceapa.
Ouale se bat, bine, cu putina sare.
Dupa, se pune o tigaie la foc mare, cu ulei, iar cand e incalzit, se pun ouale, care se lasa la prajit. Prajite se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
Se ia o alta tigaie, care se pune la foc mare, cu ulei. Dupa se pune ceapa, care se lasa 30 secunde la prajit. Peste ceapa se pun morcovii si castravetii. Se lasa 1 minut la prajit, dupa care se sezoneaza cu sare si piper, dupa gust si se mai lasa inca 30 secunde sau 1 minut.
Dupa se da focul la mic, se pun ouale fripte, peste legume si se mai lasa pe foc, inca cateva momente.
Pofta mare!
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii