Spalam rosia, o taiem felii rotunde, potrivit de groase.
Taiem fiecare bucata de cascaval in doua, pe latime.
Ungem patru forme de briose (eu am folosit de aluminiu) cu ulei de masline.
Punem cate o felie de rosie, o bucata de cascaval si spargem, usor, cate un ou in fiecare forma.
Presaram parmezanul ras, putin piper si ierburile de provence.
Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita si introducem ouale in cuptor, formele de briose asezam pe o tava.
Le lasam in cuptor intre 12 si 14 minute, in functie de cat de moi le doriti.
Eu le-am verificat dupa 12 minute si albusul mai era usor moale si le-am mai lasat doua minute.
Le scoatem cand sunt gata. Se servesc calde, simple, cu o salata, o cana de iaurt si ce va mai este pe plac.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii