Pentru a pregati acest mic dejun minunat avem nevoie de: doua vase Ramekin (sunt acele vase mici, rotunde, din ceramica sau portelan), doua rosii mari, bine coapte, doua oua, sare si piper dupa gust, busuioc pentru decor.
Rosiile se scobesc cu ajutorul unei linguri si se curata bine de samburi. Introducem rosiile in vasele Ramekin si spargem cate un ou in fiecare rosie. Asezonam cu sare, piper si busuioc. Dam la cuptorul incins la 220 grade pentru 15-20 de minute, pana cand se coaguleaza oul.
Servim cu branza topita sau telemea.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii