Taiem capacelele chiflelor si golim de miez bucata mai mare.
Spargem cate un ou in fiecare chifla. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust.
Punem chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade). Cand oul incepe sa se inchege, scoatem tava si presaram cascaval (ras pe razatoarea mica) sau bucatele de sunca/costita. Introducem din nou tava in cuptor si lasam pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
La final presaram patrunjel proaspat. Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii