Se fierb ouale in apa cu sare cca. 10 minute.
Dupa fierbere se lasa la racit, apoi se decojesc si se taie pe jumatate.
Se scot galbenusurile si se amesteca cu sunca presata taiata marunt sau tonul scurs de ulei. Se condimenteaza dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, se trec prin faina, oul batut si pesmet si se pun la prajit in ulei incins.
Alta optiune este aceea de a prajii ouale in loc de ale fierbe.
Se aseaza pe platoul decorat cu frunze de salata.
O reteta simpla si foarte gustoasa.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii