Preparare:
Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 gr ton maruntit , 30 gr unt, patrunjelul tocat marunt ,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam. Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina ,prin oul batut si condimentat cu sare ,apoi prin pesmet ,dupa care le prajim in ulei incins.
Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar.
Pofta Buna !!!
se pot servi atat reci cat si calde .
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de...
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si maslineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii