Ou panirat cu sos tartar

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

Ingrediente :
4 buc oua fierte
100 gr ton maruntit (fie in ulei ,fie in apa cu sare)
1/2 legatura patrunjel verde
30 gr unt (margarina)
1 lamaie
sare,piper dupa gust
pesmet, faina
1 ou crud
ulei pentru prajit

Mod de preparare


Preparare:

Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 gr ton maruntit , 30 gr unt, patrunjelul tocat marunt ,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam. Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina ,prin oul batut si condimentat cu sare ,apoi prin pesmet ,dupa care le prajim in ulei incins.
Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar.
Pofta Buna !!!
se pot servi atat reci cat si calde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ou panirat cu sos tartar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  03.03.2013 23:44:25

http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/sos_tartar-4425/

danielcozma391
•  02.03.2013 21:22:58

Caut sosul ala tatrtar de ma gasit boalele ,unde naiba este ?

chira
•  25.05.2010 13:55:03

cè binè arata...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ou panirat cu sos tartar