Ou cu Lamiie

Complexitate
redusa
Ou cu Lamiie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 buc lamiie
  • 100 g cascaval
  • piper

Mod de preparare

Se taie doua inele de lamiie (coaja) de circa 1, 5- 2 cm latime pentru ca oul (albusul si/sau galbenusul) sa intre in acel inel. Se separa albusul de galbenus. Se aseaza in tigaie inelele de lamiie atunci cind uleiul este incins, se rumenesc si se intorc pe cealalta parte.

Cind sint rumenite se pune albusu/galbenusul.
Pentru ca oul sa fie facut puneti o lingura de ulei incins in fiecare din inele (deasupra)... si folositi o tigaie de teflon. Daca tigaia are pori si oul se lipeste totusi, luati-l cu o spatula, paleta ..... si asezati-l frumos in farfurie. Puneti linga niste cascaval si puneti putin cascaval si pe ou (fierbinte fiind)....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)