Se taie doua inele de lamiie (coaja) de circa 1, 5- 2 cm latime pentru ca oul (albusul si/sau galbenusul) sa intre in acel inel. Se separa albusul de galbenus. Se aseaza in tigaie inelele de lamiie atunci cind uleiul este incins, se rumenesc si se intorc pe cealalta parte.
Cind sint rumenite se pune albusu/galbenusul.
Pentru ca oul sa fie facut puneti o lingura de ulei incins in fiecare din inele (deasupra)... si folositi o tigaie de teflon. Daca tigaia are pori si oul se lipeste totusi, luati-l cu o spatula, paleta ..... si asezati-l frumos in farfurie. Puneti linga niste cascaval si puneti putin cascaval si pe ou (fierbinte fiind)....
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm intalnit multi copii mofturosi care refuza sa manance peste. De aici mi-a venit ideea unui truc prin care sa ne lamurim...
Pizza interactiva pentru copiii mofturosiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii