Ou cu Lamiie

Complexitate
redusa
Ou cu Lamiie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 buc lamiie
  • 100 g cascaval
  • piper

Mod de preparare

Se taie doua inele de lamiie (coaja) de circa 1, 5- 2 cm latime pentru ca oul (albusul si/sau galbenusul) sa intre in acel inel. Se separa albusul de galbenus. Se aseaza in tigaie inelele de lamiie atunci cind uleiul este incins, se rumenesc si se intorc pe cealalta parte.

Cind sint rumenite se pune albusu/galbenusul.
Pentru ca oul sa fie facut puneti o lingura de ulei incins in fiecare din inele (deasupra)... si folositi o tigaie de teflon. Daca tigaia are pori si oul se lipeste totusi, luati-l cu o spatula, paleta ..... si asezati-l frumos in farfurie. Puneti linga niste cascaval si puneti putin cascaval si pe ou (fierbinte fiind)....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Salata de legume pentru iarna
5
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna